2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı mazarrat gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi kızılır.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dünyaarı dürüst açılmasındaki umumi ammaç kuşkusuz insanoğluın canlarını istirdat telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini gönül havliyle yangın kapısından hariçarı atarak nezih durum alıntı gayretleri, dünyaarı güzel oluşturulan acil çıkış kapıları ile amelî ve mümkün olmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Ana özelliği yangına dayanıklılık olan yangın kapıları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara binaen insanların emniyetli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış bâtınin kullanılması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayeste Yangın Merdiveni Kapısı olarak belirlenen bölgelere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere yek yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan evgin gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse bütün kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin de ziyadesiyle önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page